Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara ensam..

Att inte bli störd
vill vara ensam..
ensamhetsbehov
mina tankar vill ha ro
samla ihop det liv gett
skriva på papper det jag sett..
få alla upplevelser på pränt
kanske för andra att bli känt..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-07 21:35



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en känsla som känns igen i det vi bara behöver och som är nödvändigt i ensamheten i oss själva, för att ge oss tid att se och uppfatta det vi är och känner !!! En applåd blir det !!!
2008-07-13

    Nicklas VIP
Ja.. Ibland vill man bara vara ensam.
Och oftast så går det att fixa.
Är dock svårare om man inte vill vara ensam..
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Det behovet känner jag väldigt starkt ibland.
Och när jag sätter mig ned med papper och penna börjar en resa...
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP