Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En limerick jag skrev härommånaden till tidningen På Plats i Väster.


Misstänkt ficktjuv

Till en fräck jeansbutik i Haga

kom kunder tillbaka och klaga´

på köpta ficklösa jeans

och man tror nu att det finns

en misstänkt ficktjuv i Haga!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 767 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-08 10:50



Bookmark and Share


    pladask
hehe
2009-03-05

  Daniel_78 VIP
haha denna var riktigt finurlig.
eloge
2008-07-09

    blomsternätter
rolig text!
2008-07-08

  Kalle.O
Kul!!
2008-07-08

  AnnaMy
haha ficktjuv, nu fattar jag :D fumorfylld text, gillas!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick