Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din del blev min..

I den stunden
vi möttes...
flöt våra hjärtan samman
av det varma mellan oss
just där föll bitarna på plats
din bit av hjärtat
bredvid mitt..
två bitar till en
ett blodsfärgat rött..
kärlekens hjärta så stort
förgyller vårt fina med liv
det vackraste möte vi gjort





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-08 11:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"det vackraste möte vi gjort"

Underbart!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP