Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens längtan till värme

Känslor av det ensamma..
ihopkrypen frusen
längtan efter värmen
ingen märker
vill bli sedd..
ompysslad av det varma
men ingen ser
ingen människa..
men Han som skapade oss
till sin avbild känner allt......




mare








Fri vers av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-08 17:23



Bookmark and Share


  friheten
Håller med Kalle O. bra skriven och sann!
2008-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Kan identifiera mig till 100% med detta.
2008-07-08

  Kalle.O
Han överger oss aldrig!
Förtröstansfullt vacker text!
2008-07-08

    Maria Malm
Vackra rader. Med den tron är egentligen ingen ensam.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP