Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskar: när kommer du hem?

långt bort
men ack så nära
rinner tiden
på åkrar, i strömmar
av fläder

Solgult lyser dimman
genom betong av is
nässlor och bränder
benbitar av rost

smakar på färgen
en aning salt
blandas med tidevarv av sötma

gröna blad trängs
bland heta fötter
tar fart i träden

gungar
viskar:
när kommer du hem?




Fri vers av linlugg
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg