Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nio dagar av lycka. Jag sparar alla fina minnen. Detta är för ångesten. Välkommen hem,


Välkommen hem.



jag lämnade min kropp
min själ

mitt hjärta

dessa överskott av tomrum
och andetag

tankar

om spriten i blodet i magsaften


jag lämnade allt


~


hennes sidentunna
mjuka hud

len under mina fingrar

spricker


jag ser röken

glöden
över horisonten

dagens sista strimma sol

och hennes blonda hår


skaver mitt hjärta


~


jag är hemma nu
tillbaka i skalet till kropp

jag lämnade

märkligt obekvämt
bekant


~


för första gången på nio dagar
dricker jag inte alkohol till frukost

det känns bra

men jag saknar smaken
och känslan

det skrämmer mig


välkommen hem,

det skrämmer mig


~







Fri vers av Johannes
Läst 640 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-08 20:12



Bookmark and Share


    Janniqa
snyggt...
2008-07-17

  Teresia Ridell
Snyggt o känslosamt du förmedlar det svåra i komma tillbaka till det vardagliga igen..
2008-07-10

  Sländan
Det är svårt det där ibland, att komma tillbaka till verkligheten. Samtidigt lite skönt, men tufft att lämna. Bra skrivet!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes