Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden försvinner medan jag ser på

Här sitter jag igen
med knut i magen
och händer i knät

stirrar i det tomma
ser en värld passera utanför fönstret
ser en mänsklighet som lever
hör timmarna försvinna

jag bara sitter
med händerna i knät
i väntan på att fingrarna ska röra sig

Dagarna som går
flyter samman
och plötsligt blir de år

och världen skiftar färg
men jag är densamma

Jag sitter här med händerna i knät
ser tiden gå

världen är färgglad
men själv är jag grå




Fri vers av LillaL
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-08 20:52



Bookmark and Share


  HQ
aj...rader som känns igen och framkallar känslor som kväver.
Ibland känns det bara som att livet lever vidare utan att man själv är med, som att man står och stampar
och det får du fram väldigt snyggt i de här raderna!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

LillaL