Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Producera meningslösa men nödvändiga skrivelser


Det är bara att

ta tjuren vid hornen

och trycka ut lite bullshit




Övriga genrer av eva m h
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-08 23:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det finns gott om onödiga skrivelser i vår värld- som ingen orkar läsa
2008-07-11

  Marreb
Haha!!!! :-D
2008-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Riksdagen i ett nötskal.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

eva m h