Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skogen

morkullan följer mig i drömmens skog
där mossan i sin visdom skaldar sagor

skogen står levande men stilla
och under mossans täta täcke krälar

krypen fåfängligt och förgängligt
med längtan blott mot nästa ögonblick

min viloplats inunder stjärnors tak
är all den trygghet män'skan kan begära

och räven bad mig trefallt följa stigen
mot längtans blomma innan den förgås




Fri vers av Anders P VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-08 23:47



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Känner en sån trygghet när jag läser den här...vackert skapat!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP