Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro..

Din aura..
som ett hölje
över mig
på alla sidor..
andas din närvaro



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-09 12:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Heltäckande.
2008-07-09

  Michaela Dutius
Stark och berörande dikt om detta att vara nära
2008-07-09

  Il poeta della luna
Kraftfull i sin enkelhet
Stora ord och
ett mäktigt budskap!
Texten andas av närvaro
och en säkerhet
som är skön att läsa!
*applåd*

Patrik [läs gärna min senaste]
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP