Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar..

Jag väntar i mitt hjärta
längtar varje dag...
ofta värker utav smärta..
för din kärlek är jag svag



mare





Fri vers av mare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-09 15:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kärleken är paradoxal.
Gör oss både starka och svaga.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP