Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantiskt

Under grönskans lummiga träd
så fullt utav sommarens doft
där satt vi så nära intill...
ensamna av det vackra invid
lyssnade in naturens melodi
i ljuva toners kärleksharmoni
spelade bara för oss två....
där våran hjärtan varandra fick rå
av kyssarnas glädje och smek
blev denna ljuvliga kärlekslek.......




mare







Fri vers av mare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 16:51



Bookmark and Share


  loren
vacker kärleksakt
2008-07-10

  Maria T
En romantisk dikt i
sommarens skönhet
2008-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Idealläge snyggt skildrat.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP