Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturscen

en enda mås
en solbelyst
mot blygrå moln

parerar skickligt
vindens kast

utmanar trotsigt
annalkande stormby

i nästa ögonblick
en åskknall
och ett störtregn




Fri vers av Anders P VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-07-09 20:35



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Vilken vacker ögonblicksbild du målar upp!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP