Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi.

världen är vacker
även är du

dagen berusar
och solen den smeker
vi är fria
att älska i natten

vi lever
vi älskar
du och jag
vi är allt

vi lever
vi älskar
som djur
på ett golv

jag tänker
på allt
och på dig
i mig

jag skriker
jag ler
och får ro
När morgonen stänker ljus på din kuvade rygg
och världen är vackrare än någonsin förr




Fri vers av LillaL
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-10 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaL