Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenfall

Regntunga skyar
brister...
till vattendroppars fall
mycket med kraften
från ovan ger...
när Gud vattnar jorden
öser det ner
så vackert växande gror
till blomstring för alla som tror...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-10 11:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är t o m så att även de onda får del av det hela.
Sådan är nåden.
2008-07-10

  Il poeta della luna
En skön text,
något annorlunda formulerat än vanligt
vilket gör att det känns nytt och innerligt
Som vanligt; passande ordval!
Bra!

Patrik [läs gärna min senaste]
2008-07-10

  lyckeli
Sköna ord i blomstring..
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP