Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...man kan lura sig själv om det är till någon nytta....


You look great



Hon hängde upp
påsen som bar
de tre orden
på väggen

mitt emot toalettstolen

så pass högt
att hon var tvungen
lyfta huvudet för
att se vad det stod


sedan lovade hon sig själv
att aldrig lämna platsen
förrän hon trodde
att orden var riktade till henne






Övriga genrer av Bim
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-10 13:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra!!!
2008-07-11

  jardan
Så härligt skrivet och det klart det var riktat till henne denna kloka människa.
2008-07-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det gjorde hon
säkert, hon hade
säkert nått vackert
som ingen annan hade
fått, så om folk det
förstått, om hennes
gunst, de dragit lott!
Gott och väl skrivet!
******************
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim