Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjeliv


När min särbo åker
så ligger du där
i sängen bredvid

Vaktar lite smått på oss
så att även du får plats
kunkurrerar smått

Inte lätt att vara barn
till en kär mogen mamma
som får nattfrämmande

Våga störa
utan att det märks
att man är mammasjuk

Nu snusar du gott
luktar gott av barndofter
mammahjärtat sväller




Fri vers av pärlan
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-07-11 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan