Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Calibra...


Passion

hon ville bara

mjukt och

varligt

lägga sina händer på hans

feberheta panna

 

--Försvinn kvinna

 

jag har mött varma kvinnor

sensuella kvinnor heta kvinnor

men ingen som brinner

bränns som du

 

röken sprider sig 

förgiftar mig inifrån

av mitt hjärta finns snart bara

aska kvar

 

försvinn kvinna

 

hennes hud glödde ända

in i sista timman




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 360 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-10 14:49



Bookmark and Share


  stefan.g
Speciell text som ger olika infallsvinklar. En uppriktig kvinna må det ju vara som så härligt påverkar denna "stackars karl". Som hade något så fint som han uppenbarligen inte påtagligt förtjänade. Bra skriven!
2008-11-08

    deb8
Starkt och förträffligt bra. Lämnar mycket till eftertanke och egna tolkningar.Mycket vackert skrivet!!!
2008-07-26

  * Ammi *
ja ibland bränner man sig i båda ändarna ..

förträffligt bra skrivet !
2008-07-10

  aol
oj carola vad jag blev berörd bravo
2008-07-10

  noname_realmind
Vackert brännande bild...

Vissa kvinnors kärlek kan vara så stor och innerlig, att mannen helt enkelt inte klarar av den...

Slutversen går rätt in i solar plexus...

**stor applåd**
2008-07-10

  korpfjäder
Det är dubbelt det där med kvinnor.. fin text det här!
2008-07-10

  Inkarasilas
Ojojojoj det här ÄR jättebra Carola, det är finklingande skeden sida vid sida, det är Poesi, jaaa!
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren