Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lyser..

I skuggans dova sken
framträder du i ljus..
ditt varma lyser fram...
kärleksfullt tar mig i famn



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-11 00:48



Bookmark and Share


  loren
Som en fyr berättar du då kärleken
får en hamn,.... vackert
2008-07-12

  Maria T
En innerlig och varm liten dikt
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Det intressanta med skuggor är att de framhäver ljuset så att det blir mer markant.
Stjärnorna på firmamentet...
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP