Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha mycket..

Behöver din kärlek
massor massor...
håll mig hårt ömt
visa att du aldrig glömt
behöver mycket utav dig..
kärlek får du ifrån mig........




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-11 15:47



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar hela tiden om ett ömsesidigt givande och tagande.
Bamsesidigt i mitt fall.
(Utan att vara obscen...)
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP