Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart somnar jag

Klockans siffror stirrar stelt mot mig.
Jag vänder mig rastlöst mot mörkret.
En bibel vänder ryggen till på bordet.
Stillestånd i kriget för meningsfullhet.
Spotlighten strålar som solen.
Modet att blunda suddas sakta ut.
Temperaturen klibbar obehagligt.
Värmen kväver min ledbrutna kropp.
Det gör för ont för att sjunka in i dvalan.

Snart verkar insomningstabletten
Snart.

Copyright© Mats Lundmark 2008




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-07-11 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP