Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom bara på det här och vet inte riktigt varför jag valde att publicera det.


En liten kort jag-vet-inte-vad

Jag såg honom gå iväg, men kände på mig
att det inte var sista gången jag skulle få se honom.







Det var det.








Fri vers av Jojjan
Läst 354 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-11 18:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att publicera något här
kan ge poeten svar på sin nyfikenhet,
skall det bli läst, om det blir läst...
skall det få respons, om det får respons...
blir det applåd eller kritik,
om det får kritik kommer då kritiken
att vara snäll, elak eller bara konstruktiv?
2008-08-16

  Bernhardina
Jag gillar faktiskt den här :)
2008-07-21

    Smart Blondin
en kort liten någonting^^

gulligt
2008-07-11

  Eva Enjebo/Drugge VIP
De korta kan oftast säga mer
precis som denna
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan