Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

letargi



det är ingen liten sak;
en hand mot ett bröst där ett hjärta vilar tryggt
medan ett annat ligger vaket för stunden mot tiden
då känslan är allt och ute driver sommar förbi men vi lever
och låter kärlek lägga dis över rummet som vi älskat i
jag vet pojke hemligheter förblir hemligheter;
men det är ingen stor sak




Övriga genrer av Smultris
Läst 760 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-12 08:13



Bookmark and Share


  Ezo
Vemodigt vacker, jag gillar hur dikten andas.
Det två personen vet är ingen hemlighet :)
2008-08-12

  [ShadowWalker]
Har mkt att säga men håller nog mkt inne för mig själv denna gång, då det slår ann så många toner i mig.

Vore ditt diktande ett instrument vore det en Cello, ren mörk mjukt brummande vemodsvackert oändlighetsföränderligt.

Tack!
2008-07-12

  Ola Rydberg
Du skriver verkligen känslosamt
och vackert
favoritstycke
i denna

( det är ingen liten sak;
en hand mot ett bröst där ett hjärta vilar
tryggt)
2008-07-12

  Dr Jimmy Johansson The 777
Fin
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris