Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid med mig

I tankarna finns du..
med bilden av dig på
min näthinna lagrad
alltid synlig för mig...
i mitt hjärtas rum gömd
alltid värmd av din kärlek


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-12 00:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan läsa dem. Så det så.
2008-07-12

  andrasidan
Saknar något här, något som bara kan veta vad det är. Det är som om du räknar med att vi kan läsa dina outalade tankar. Annars... språket funkar bra...
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP