Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
byggt ut "för den jag är" och ändrat titeln


höra samman


när känslan
av samhörighet
kräver inordning
blir den falsk

hör hemma
i insikten

att vi alla
delar ett
utanförskap




Fri vers av Anders P VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-12 11:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Onekligen några av sannaste kloka ord skrivna
2008-07-14

  KevinBroberg
Jag kan inte göra någonting annat än att luta mig tillbaka i min stol och njuta.

Du har så rätt
du har så sjukt rätt.
2008-07-12

  Vind
Kan bara hålla med... bra formulerat
2008-07-12

  friheten
Gilalas extra!

"att vi alla
delar ett
utanförskap!"
2008-07-12

  Teresia Ridell
Klockrent !!!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP