Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstverk

Penseldrag av ord
målar sig fram..
livets bilder synliga
ordens konst



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-12 13:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Livet blir ord. Verbaliseras.
Utmärkt!
2008-07-12

  friheten
Väldig fin!
2008-07-12

    ej medlem längre
Fin bild!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP