Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då har du funnit dig själv



När den inre
musikens toner
ökar i styrka

fäller du ut dina vingar

när ljuset vid horisonten
närmar sig
och sluter dig
i sin famn

då bär dina vingar

du har funnit
en ängel

du har funnit
dig själv




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 439 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-07-12 16:02



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
vackert,
om att finna sig själv...!
2008-07-16

  Bibbi VIP
Underbar poesi.
Applåd!
2008-07-14

    Bodil Sandberg
En helt underbar dikt om att finna sig själv..tack
2008-07-14

  Maria T
Mycket vacker poesi som lyfter och bär
i ljus och toner
2008-07-13

  -Ulla Tilemo- VIP
Vackra och tröstande ord.....TACK
2008-07-13

  Rachel Roth
oj, vad jag tycker om denna...
du fångar verkligen dessa ögonblick
med dina ord
2008-07-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att hitta det
rätta, då kan
det inre så gott
lätta, då är det
bara forsätta,
eller att sig ner
i ro, bara sig sätta!
******************
2008-07-12

    ingvar VIP
Utsökt!
2008-07-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackra och viktiga ord!
2008-07-12

  devilsangel
Här känns det lite som du inspirerats av våra samtal :))
Underbart, vackra, rogivande ord vännen...ger styrka precis som dina änglakramar!!
2008-07-12

    Nattviol
en liten välkomponerad
dikt med vingar
som bär...!
väldigt vackert poetat ; )
2008-07-12

  mare VIP
...fin dikt.....kan känna hur mina vingar får styrka.............
2008-07-12

  Kalle.O
Fantastiskt fin!
Applåd!!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius