Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som berör mig gör ont, idag

 

 

sök längst in
där jag inte kan uttala
eller vågar visa
du får se min skörhet
lukta på min skönhet
le åt min dumhet
älska mina ord
som en magsyretablett
låt den smälta på våt
tungspets

lindra

leta bland senast publicerade
senast kommenterade
sök på måfå
ord som läker
begriper
bli bomull inom
som då när världen var vild
emot oss

min händer kramar
kramar och kramar
söker förstånd till ett hål
som ett NigaraFall
mellan halsgropen
och magen

färgar jag av mig 




Fri vers av Laijza
Läst 470 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-07-12 16:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ibland gör de som berör oss mest- mest ont.
Stark dikt
2008-07-15

  Desert dust
vackert!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang