Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tillåter mig att publisera en av de stora diktarnas alster här ;Erik Blomberg är en av mina favoritpoeter så läs och njut av en dikt som jag tycker är helt underbar...


Underbara poet...

Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där.
Vi se ju inga stjärnor,
där intet mörker är.

I ljusa irisringen
du bär en mörk pupill,
ty mörkt är allt, som ljuset
med bävan längtar till.

Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där,
var inte rädd för mörkret,
som ljusets hjärta bär.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-12 21:59



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Den dikten av Erik Blomberg är helt ny för mig - så TACK för att du delar med dig av dessa välskrivna, vackra ord.
2009-03-12

    Petro Nella
Så fina ord som blir till vackra meningar
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans