Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla tapet!


Jag ville ha dig här

När jag fyllde händerna med svart hår

Och förtvivlat klöste in naglarna i huden

Den där otäcka, fula huden

Som tycktes strama åt hårdare för varje sekund


Jag provade att prata lite med tapeten

Den stirrade tomt tillbaka

Jävla tapet

Och jävla du!

Som aldrig kom




Fri vers av Suzan
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-12 23:09



Bookmark and Share


  RutigKjol
underbar text, rakt på sak och underbart slut!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan