Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pissoaren

Sorg är när

SOLEN

slutat skina

över ansiktet mitt

 

när du slutat

LE

 

när allt är dåligt och allt är

SKÄMT

 

när ni börjat

VISKA

bakom mig

 

Och jag tappat tryggheten

Bakom min

RYGG

 

där inga känslor finns

och jag fortafarande minns

ALLA känslolösa kramar som jag alltid fick

Vem var jag vad gjorde jag för FEL?

Som aldrig förtjänade att bli

HEL??

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-12 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans