Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta trasig , du är inte bortglömd

du
är lika vacker som sanningen
och gör precis lika ont
och jag vill inte leva det här livet
utan dig
vid min sida
du gör ont
men det är lättare att hantera smärta utanpå kroppen,
för vem vågar öppna sig och visa
hur trasig man egentligen är?




Fri vers av isolas
Läst 543 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-13 01:27



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det här var vackert..
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

isolas