Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Liv

Livet passerar..
för alla
vi föds vi dör
därimellan Livet
ögonblick av Liv..
sårbart starkt
mörkt ljust..
på ont på gott
Liv av alla ansikten
sorgens glädjens..
finnas är att Leva
Liv här nu.......
försvinner bort..



mare






Fri vers av mare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-13 12:32



Bookmark and Share


  Quasimodo
Liv genom ögon i en skön bild för det sköra att leva, men också för alla mirakel och mjöligheter det är !!! En applåd blir det !!!
2008-08-27

  mare VIP
Magnus, i mänsklig gestalt......försvinner du.......ruttnar för alltid.........
alla kommer att göra det, alltså min utvärtes, men inte invärtes som människa ...........( om det var det du menade))....ler........
2008-07-13

  Maria T
Min stund på jorden
2008-07-13

  Larz Gustafsson VIP
"I used to lead a quiet life.
In fact it was a bare existence." (Iggy Pop)

"Sluta existera. Sätt igång å leva!" (Ebba Grön)
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP