Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vin..

Törstig vill dricka
mätta sin törst...
att smaka det goda
ljuvliga vinet....
vill mätta själens eviga törst
det himmelska bubblande.....
livets vin av skaparen gjort


mare






Fri vers av mare VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-13 13:38



Bookmark and Share


  papessa
underbart bubblande
2008-07-14

  Larz Gustafsson VIP
Det är det enda som kan släcka törsten!
Bartendrarnas och systembolagets surrogat och substitut gör den bara värre.
2008-07-13

  Maria T
En mycket fin dikt om
själens eviga törst
2008-07-13

  * Ammi *
ja så är det ju!
själens eviga törst, fint!
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP