Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite så där

Han tänkte
det var inte så här
jag trodde
att gröt skulle smaka
när man haft sex
med den man älskar
Han sa
Tack

Hon tänkte
jag låtsas att han
bär en löjlig mask
jag låtsas att han
får mig att skratta
Hon sa
Du, jag älskar dig,
men jag är inte kär
i dig längre

Han tänkte
Hon tänkte
lite till




Fri vers av MMo
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-14 00:27



Bookmark and Share


  inutimonster
oj. oväntad rakt igenom och jag kan ju inte låta bli att gilla det hemskt mycket, förälskad i tragedi som jag är.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo