Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skatt en gåva

En rikedom har jag
äger jag...
i mitt hjärta..........
fyllt av glänsande rent guld
diamanter av finaste glans...
kärleksrubiner så duvblodsröda..
blåklintsblåa safirer i mängder
pärlor av vitaste klaraste färg
min egen stora inre skatt.........
gåvor jag alltid bär med mig...
givna av min konstnärsvän Skaparen
speciellt utvalda för mitt hjärta.........




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-14 10:17



Bookmark and Share


  mare VIP
...jacob, ditt pris är för lågt........mitt pris är så mycket högre !!!!!!
2008-07-14

    eva m h
Med den skatten förstår jag varför Du skriver så vackra texter!
2008-07-14

  Il poeta della luna
En vacker och flödande text
med härliga ordval som förstärker(!)
Bra!
Jag gillar

Patrik [läs gärna min senaste text]
2008-07-14

  Larz Gustafsson VIP
En underbar beskrivning av Guds godhet och nåd.
Fantastiskt fint.
2008-07-14

  Maria T
"Hur skön då måste själva källan vara
den evigt klara"
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP