Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter natten

 

Rosa morgonhimmel
dagen vaknar i Småland

Längtan

Älvorna dansar ut natten
på klarblå sjö

Rusar fram

Solen slår upp ögonen

Världen är vacker


Återvänder

för att finna

 




Fri vers av Mona*
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 11:21



Bookmark and Share


  fågel grå
Skimrande vackert .
2008-07-18

  * Ammi *
vackert vännen!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*