Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stora kärlek

Du finns där för mig alltid
när andra sviker.....
ser du mitt hjärtas begär
längtan som bara du förstår
min själ av sårbarhet..
ett hjärta av stor kärlekstörst
som bara du kan mätta...
oändlighetens kärleksdryck
min stora kärlek är du
den största någonsin..
kärlekens Skapare alla får älska..




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-14 12:09



Bookmark and Share


  friheten
så underbart skriven om kärlekn och längtan till den.
2008-07-14

  lyckeli
Mmmmmmmm....
2008-07-14

  Larz Gustafsson VIP
En magnifik och formidabel hyllning till den Högste!
2008-07-14

  Michaela Förne
åh vad fint...en lite hyllning till kärleken som är så fin...
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP