Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyfall

ett skyfall
skiktar landskapet
i tunnare färg med
ökande avstånd

till dess
åsarna och himlen
smälter samman
som skiftningar
i grått




Fri vers av Anders P VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-14 14:04



Bookmark and Share


  fågel grå
Vackert.
2008-07-15

  Annmargreta
Härlig beskrivande text om ett skönt sky-fall.
Förresten intressant när man läser sky-fall på engelska!!!!!!
2008-07-14

  Gunwale VIP
Rätt och slätt: vackert!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP