Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vig mig i nattens skärpa

 

Ikväll ligger väntan i sin linda,
drar tunga suckar,

svart måne, svart måne
varför så dyster, varför så halv?

för att min kära fick all min kärlek,
men sin ville han ej giva.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 435 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-14 16:12



Bookmark and Share


  Mona*
Vackert i all sin vemod.
2008-07-20

  Michaela Dutius
Mycket vemodig...och mycket målerisk- man ser nästan den svarta månen
2008-07-19

    ej medlem längre
Stark. Vacker. En sång. Läsvärd. / R.
2008-07-16

    gufa
sorgligt vacker,drama
i nattens skärpa.



mvh gufa
2008-07-15

  coffe
stark och tung,,saknad och sorg men skrivs för frihet inuti..vacker..c
2008-07-15

  devilsangel
Det här är underbart skrivet rakt igenom...svart måne..varför så dyster, varför så halv? Beskriver smärtan, vemodet så perfekt...den gör ont att läsa, sista stycket hugger! bra vännen
2008-07-15

  Erik L
Mycket läsvärd dikt. Gillar bilden du målar upp och vad den får symbolisera. Du får också extra plus för att du håller dikten koncentrerad och inte breder ut texten för mycket. Det gillar jag.
2008-07-14

  * Ammi *
sorgligt vacker, ja .
2008-07-14

  aol
vemodet stryker vackert över själen
2008-07-14

  Fredrik P. VIP
kände som vide
och svart måne är
en stark bild
2008-07-14

    vide
sorgligt men vackert
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund