Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens vind

Människor tror på det dom vill
en del inte på något...
men vem är jag att dömma..
vi är fria att flyga med frihetens
vingar dit vinden vill föra oss alla..
livets vind för vart den vill..
på färden har jag valt någon som
vingarna kan stötta när dom blir trötta..



mare







Fri vers av mare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-14 16:49



Bookmark and Share


  aol
vacker berörande poesi
2008-07-14

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra skrivet.
Det märkliga är att friheten INTE tycks gälla bibeltroende kristna.
AFA-packet skall däremot få stå och störa andra organisationers möten, kasta föremål på sina medmänniskor, misshandla o s v.
Typiska kommunistfasoner.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP