Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergman och jag

tänk att jag älskar

Laterna magica

dissad som den är

 

du tänker för mycket

sa

så  säger de

säg vad ni vill

men kan jag inte

 får jag inte

 blir jag inte

varför i helvete måste man hoppa jämfota

fnittra le vara vacker presentabel för

är falskheten så underbar

 

hör ni inte när skratten

ekar falskt psykotiskt och

illavarslande

 

du kan inte bara vara seriös

utan den störtsta av självkänsla

 

jag pratade med honom en kort stund

i telefonen en gång

(lite stolt)

fast sådana saker begriper jag ändå

för det behövs ingen Bergman

 

lyssna snälla

hör skillnaden

mellan skratt och

förtvivlan




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-14 18:43



Bookmark and Share


  aftermath
laterna magica är en utmärkt bok som ger kött på benen om man vill fördjupa sig i vad som fick honom att starta sin bana!
engagerande text som jag gillar!
2008-07-22

  korpfjäder
Varför skulle man inte få ... alltså, näe, jag begriper faktiskt inte.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren