Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När rötterna lever utanför jorden

när livet tar

sliter drar när dagarna går

men inte som vanligt

när rälsen inte är rak

som nålen på din tjackspruta

som går rakt igenom hela armen

 

ditt stirriga trevande

efter något levande

det sista

hoppas du finna någonstans i blodet

utanför dina trasiga vener




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-14 19:12



Bookmark and Share


  RogerIvan
Bra fångat..
Känns läskig:(
2008-07-18

  noname_realmind
Sorglig bild... men tyvärr finns den i verkligheten lite varstans...

Skickligt fångat!
2008-07-14

  korpfjäder
När någon söker liv utanför det som håller ihop livet behövs mycket närvaro - och mod nog att orka vara rädd... du har skrivit något genom rädslan tror jag.
2008-07-14

  Michaela Dutius
Ömsint - med en distans av den fråga vi alla har inför den som frivilligt förstör sin egen kropp
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren