Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförklarligt stort

Inom mig bär jag en visshet
en förnimmelse om något stort..
mycket större än mitt förstånd
något som går över allt annat...
oförklarligt mäktigt ofattbart levande
famnas jag in av denna storhet.........
utan ord som i stilla vind vidrörs jag så mjukt på kind
att någon vid min sida går varje dag som år från år...




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-14 20:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Faderns kärlek innesluter och omsluter den som vill ha med Honom att göra.
Den som tror på Honom skall aldrig komma på skam.
Och den som kommer till Honom skall Han inte kasta ut.
2008-07-14

  Kalle.O
Vackert!!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP