Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst värld

Nu hörs bara tystnaden
en annan värld av ljud..
därinne flödar liv av kraft..
i stillheten jag träder in
för att sakta fylla själen min..




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-15 00:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
underbara rader ..
2008-07-15

  coffe
underbart vackert och fullt av frid,,,,stillhet och trygghet,,du förmedlar...kraft..tack ,,c
2008-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Det finns så många ljud som är ihåliga.
Så mycket svammel, pladder och tjatter.
Meningslösa mobiltelefonkonversationer som vi andra busspassagerare tvingas lyssna på.
"Hej...Vad gör du...?"
Blippande och bloppande, hippande och hoppande (rap with a capital "C", som George Harrison sade).
Dagligen översköljs vi av kaskader av tonal terror.
Grannar som borrar stup i ett och kvart i två.
Man undrar om de har för avsikt att perforera hela kåken.
Barnskrik, vrålande mopeder, hundskall, tjat...

DÅ är det skönt med tystnad!
2008-07-15

  Mona*
Mycket fint. Att höra tystnaden
2008-07-15

  jonas a
det är något grundligt lugn som vilar i dina ord, jag har läst några andra, men det kan genast bli kaos, orden smyger sig på en.
2008-07-15

  genni VIP
mm...så är det ibland, tystnaden kan höras, fint skrivet
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP