Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han var bara näst bäst

Jag är värd bättre sa han

och gick.

Hans syn på sig själv

var inte min syn

på honom ...

Jag sa

Du är det det bästa

som hänt mig

Nu vet jag.....

Han

var bara näst bäst




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-07-15 04:47



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Vilken skitstövel! Du är värd bättre!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP