Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormens öga

 

famlande andetag sa mig att
vi var rytmiska

ditt liv var av en egen sort
fläckade ner mina solar

men när tunga möter tunga
var samhörigheten trovärdig




Fri vers av Laijza
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-15 10:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
jag får bilden av två som klamrar sig vid varandra- i lugnet- där i stormens öga
2008-07-15

  Il poeta della luna
En text i enkelhetens kläder
där inget döljs
och jag gillar!
Gillar framförallt avslutningen i
"men när tunga möter tunga
var samhörigheten trovärdig"
- duktigt poetat

Patrik [läs gärna min senaste text]
2008-07-15

    Trast
Gillar det lite torra konstaterande som föranleds av kyssen.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang