Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet så mäktigt

Allt mina ögon ser uppfattar
runtomkring där jag är.....
sommarblommor i all dess färg
trädens majestätiska grönska
ängar fält skog i all sin ståt..
havets skimrande blåa lyster
av solljus varma sken...
där jag blir smekt på hud så len..
av vågornas brus fåglarnas sång
allt skapelsen ger av skönhet....
för mig att få njuta ännu en gång...





mare







Fri vers av mare VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-15 11:44



Bookmark and Share


  Maria T
Storslagen naturskildring
2008-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Tänk så så skön Skaparen måste vara!

Det är en mycket fin skildring du delgivit oss här.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP