Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas värld

Drömmar måste finnas
finns massor......
överallt i människors värld..
drömmarnas tankar som för
oss på vingar av längtan bort..
ibland sittandes på molnens vita
sjungandes en sång om frihet...
vår inre längtan om den eviga kärleken
som alltid vill blomstra just för oss...
drömmarnas segel för oss vidare
på livets oändliga hav...........




mare








Fri vers av mare VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-15 14:32



Bookmark and Share


  aol
fint sant diktat
2008-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Eller också leder de till förtvivlan.

Men din dikt är vacker som dikt betraktad.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP