Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du när jag gråter på svenska?

Mentalt instabil,
smittad av känslomässig HIV
socialt missanpassad
och ett
korkat snedsteg
åt söder,

jag borde ha svängt
vänster
men gick vilse
längs kanalen..

Nu är jag där
det borde lukta hemma
men allt
är konstigt,
ingenting känns bra

Kaos bortom revbenen,
chai-te från Starbucks
i högra handen
och dina spatserande kliv
bredvid mina försiktiga steg,

skäggstubb mot kinden,
förnedring på läpparna

Ja,jag blev playad
av en gangster
som talar i tungor
och
ljuger lugnt på skånska
för att allt
ska få en
mjukare klang




Fri vers av soulmate_
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-15 17:33



Bookmark and Share


    Sundance Kid
bra skrivet hörredu. vill inte vara en sån som säger att jag förstår hur det känns så jag tänker lämna det med att säga att du skriver väldigt bra, du berör och ja, jag tycker att du verkar vara en sån person som inte förtjänar sån här skit. well well, det här blev en onödigt lång kommentar. cu around.
2008-07-15

  ronnywallberg
Jo visst förstår man..... vackert
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_